Vrijdag 13 november 2020

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven. Nu hebben we het ook heel druk gehad met spelen, knutselen en andere leuke dingen doen. In de maand oktober hebben we veel gewerkt met het thema herfst. We hebben flink geknutseld (handeikeltjes gemaakt, paddenstoelen geknutseld en een blaadjes schilderij gemaakt). Samen met de kinderen hebben we veel wandelingen naar het bos gemaakt om te zoeken naar verschillende paddenstoelen.

 

Zaterdag 28 maart 2020

Helaas hebben we nu al een aantal weken te maken met het Coronavirus. Hierdoor kunnen er weinig kindjes naar de opvang komen en is iedereen veelal thuis aan het werk. Afgelopen week zag ik op facebook dat er veel mensen allemaal Beren voor het raam zetten, zodat de kinderen opzoek kunnen naar Beren oftewel we gaan op Berenjacht. Net als in het boek We gaan op berenjacht van Michael Rosen & Helen Oxenbury.  Natuurlijk is het super leuk om eerst het boek samen met de kindjes te gaan lezen en daarna in buurt opzoek te gaan naar beren.

Wie doet er nog meer mee???

 

 

Vanaf 2 januari zijn we weer begonnen met de opvang. Ik heb heerlijk genoten van mijn zwangerschapsverlof.  Samen met mijn kinderen en Jaïro ben ik de opvang weer gestart.

Tijd om weer aan het werk te gaan. Ik ben gestart met het thema Feest. De opvang bestaat dit jaar namelijk alweer 5 jaar! En dat is reden voor een klein feestje!! Samen met de kinderen hebben we heerlijke cakejes gebakken en versierd. Maar ook hebben we gedanst en heel veel Feestliedjes gezongen.

Daarnaast heb ik mooie stickers besteld voor op de bakfiets. Zo ben ik nog beter zichtbaar! Nu nog stickers voor op de zijkant, het een mooie vrolijke boel word.